Image

Wahlbäck på nyinrättad tjänst

Karriär Jahn Wahlbäck har tillträtt en nyinrättad befattning som försäljnings- och marknadschef inom Fasticon AB. Wahlbäck är partner i Fasticon.
Publicerad den 24 Maj 2012
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon. Jahn Wahlbäck. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Jahn Wahlbäck. Bild: Fasticon.

- Våra tillväxtambitioner kommer att kräva mer fokus på sälj- och marknadsarbete samt ett ökat behov av stöd till de regionala affärsenheterna. Jahn med sin långa erfarenhet som senior konsult och med en bred kunskap om Fasticons tjänsteerbjudande, kommer att bli en stor tillgång för bolaget i sin nya roll, säger Roger Bengtsson, vd på Fasticon.

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige