Image

Wahlbäck på nyinrättad tjänst

Karriär Jahn Wahlbäck har tillträtt en nyinrättad befattning som försäljnings- och marknadschef inom Fasticon AB. Wahlbäck är partner i Fasticon.
Publicerad den 24 Maj 2012
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon. Jahn Wahlbäck. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Jahn Wahlbäck. Bild: Fasticon.

- Våra tillväxtambitioner kommer att kräva mer fokus på sälj- och marknadsarbete samt ett ökat behov av stöd till de regionala affärsenheterna. Jahn med sin långa erfarenhet som senior konsult och med en bred kunskap om Fasticons tjänsteerbjudande, kommer att bli en stor tillgång för bolaget i sin nya roll, säger Roger Bengtsson, vd på Fasticon.

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige