Image
Viveka Frankendal.
Viveka Frankendal. Bild: JLL

Viveka Frankendal blir COO på Annehem

Karriär Annehem har utsett Viveka Frankendal till COO. Hon ingår i koncernledningen och tillträdde sin tjänst den 1 mars.
Publicerad den 5 Mars 2021

Hon kommer att ansvara för Annehems förvaltningsverksamhet, transaktioner och hållbarhetsarbete.

Viveka Frankendal är utbildad lantmätare från KTH och kommer senast från tjänsten som fastighetschef på Vincero. Hon har en bred erfarenhet från ledande förvaltningspositioner inom Newsec, Sveareal samt JLL.

– Annehem är ett ungt fastighetsbolag med en stark tillväxtstrategi. Det skall bli spännande att bidra i bolagets tillväxtresa tillsammans med hela Annehemsteamet, säger Viveka Frankendal, COO.

– Annehem har byggt sin organisation för att vara väl rustat för kommande tillväxt. Med Viveka Frankendal i rollen som COO kompletteras bolaget ytterligare och rekryteringen är ett viktigt steg i att förverkligandet av Annehems tillväxtstrategi. Den nya rollen ger förutsättningar att växa och fortsatt arbeta enligt en hållbar, flexibel och decentraliserad organisationsstruktur, säger Jörgen Lundgren, vd, Annehem Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY