Image

Vd rekryterad för Ahlströms Albybolag

Karriär Mattias Tegefjord, närmast från ISS, blir vd för Anders J Ahlström Fastighets AB, köparen i Botkyrkabyggens storförsäljning.
Publicerad den 4 Oktober 2013

Tegefjord tillträder den 7 oktober och efterträder den tillförordnade vd:n Marcus Trummer.

- Att tillsätta vd för organisationen har varit en av våra viktigaste uppgifter. Som vd för Anders J Ahlström måste man kunna kombinera såväl gedigen erfarenhet från fastighetsförvaltning som ledaregenskaper och förståelse för vikten av att jobba nära de boende, sociala entreprenörer, ideella föreningar och kommunen i de områden vi äger fastigheter. Vi är övertygade om att Mattias Tegefjord väl möter de högt ställda krav som detta arbete kräver, säger Mikael Ahlström, styrelseordförande för Anders J Ahlström.

Mattias Tegefjord är civilingenjör från KTH och kommer närmast från ISS Facility Services AB, där han under de två senaste åren arbetat som affärsenhetschef för ISS Fastighetsförvaltning i Sverige. Dessförinnan var han Distriktschef för ISS Fastighetsförvaltning i Stockholm och norra Sverige. Han har också arbetat som fastighetschef vid KLP Fastigheter AB samt varit affärsområdeschef för kommersiella fastigheter vid John Mattson Fastighets AB. Han har även arbetat sju år som konsult vid Tyréns Temaplan AB.

- Anders J Ahlström har högt ställda ambitioner och en långsiktighet i sitt fastighetsägande, något som tilltalar mig mycket. Jag är glad och känner mig hedrad över att ha fått förtroendet att leda företaget, säger Mattias Tegefjord.

- Bolaget står inför spännande utmaningar, och jag är oerhört entusiastisk inför uppgiften.

Anders J Ahlström fokuserar på att förvärva välskötta fastigheter inom det så kallade miljonprogrammet. Strategin för företaget är att genom en kombination av nytänkande
inom finansiering samt drift och underhåll, kopplat till en stor satsning på sociala aktiviter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige