Image
Västprojekt växer på Ringön.
Västprojekt växer på Ringön. Bild: Västprojekt

Västprojekt hyr ut till framstående konditor

Uthyrning En uthyrning som smakar lite godare än andra.
Publicerad den 20 April 2021
Annons
Image

Det finns uthyrningar som är stora, strategiskt viktiga, finansiellt viktiga och så vidare. Den senaste uthyrningen Västprojekt AB gör på Ringön smakar dock lite extra gott. Till sommaren kommer nämligen konditorn Fredrik Borgskog flytta in på Stålverksgatan 4, på Ringön.

Fredrik Borgskog är en av våra främste konditorer, han har tävlat i både kock- och konditorlandslaget, chefskonditor på Upper House och tidigare drivit Brøderi Borgskog i hörnet på Prinsgatan.

– Jag känner till Fredrik en del sedan tidigare men då har han bara funnits i periferin. Sedan träffade jag honom för första gången för ett år sedan då jag fick möjligheten att visa honom ett första förslag på lokal. Vid det tillfället kunde vi inte erbjuda en perfekt lokal vilket gjort att det tagit tills nu. Efter lite omstruktureringar och ändrade planer i början av året fick jag så chansen att visa lokalen som vi nu håller på att iordningsställa, säger Robert Eriksson på Västprojekt AB.

– Den här typen av uthyrningar gör vi inte varje dag säger Robert och ler. Detta ligger helt i linje med det vi kämpat för i lång tid med att åstadkomma på Ringön, så vi är verkligen glada över att Fredrik valt oss. Vi är övertygade om att detta tillsammans med fler intressanta hyresgäster i området kommer att lyfta Ringön ytterligare och hoppas att fler upptäcker Ringön, fortsätter Robert Eriksson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Schlingmann: Därför är 15-minutersstaden här för att stanna

Bolag Den tidigare moderatpolitikern är numera bland annat stadsutvecklingsstrateg som är väl insatt i det allt mer populära konceptet 15-minutersstaden. När Diös ordnade ett digitalt event på temat berättade han mer om innehållet i konceptet och varför attraktiviteten accelererats under pandemin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY