Salt & Sill har sina rötter i Bohuslän, närmare bestämt Klädesholmen på Tjörn. Här har de bedrivit skärgårdskrog sedan 1999 och hotellverksamhet sedan 2008. I början av 2010 startade man konceptet Salt & Sill Deli - matbar och delikatessbutik i ett - och 2014 slog Salt & Sill Deli upp dörrarna till sin första stationsetablering på Göteborgs Centralstation.
- Vi ser nu fram emot att möta Skåne och Malmö Centralstation med vårt koncept. Vi serverar genuin mat som kombinerar svensk tradition och nytänkande, så som vi alltid gjort på vår skärgårdskrog på Klädesholmen där allt startade. På stationen adderar vi även enkelhet för att möta gästen som är på resande fot, säger Sanna Hermansson, vd på Salt & Sill.
- Vi är mycket nöjda med att få Salt & Sill Deli som hyresgäst på stationen. De blir ett bra komplement till vårt övriga utbud av restauranger. Resenärerna efterfrågar både snabbmat och finsmakarrestauranger där Salt & Sill Deli hör till finsmakarkategorin, säger Jörgen Lindahl, regionchef på Jernhusen.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.