Image

Västerås stad väljer H2M

Bolag H2M Fastighetsteknik öppnar nytt kontor under sommaren 2016 i Västerås för att starta upp det nya avtalet med Västerås stad. Både fastighetstekniker och driftledare kommer anställas inom ramen för det nya avtalet.
Publicerad den 8 Juni 2016

- Det känns otroligt roligt att vi fått förtroendet från Västerås stad att ta hand om deras fastigheter, säger Magnus Norrmansson, operativ chef i det nya uppdraget och ansvarig för H2M:s etablering i Västerås.

H2M är det lilla företaget med de många anställda som har lång erfarenhet av att ta hand om kommunala fastigheter från uppdrag i både Nacka Kommun och Stockholms Stad. Avtalet, som undertecknades den 1 juni, rör den tekniska driften av Västerås fastighetsbestånd och omfattar skolor, förskolor och äldreboenden.

- I den här upphandlingen har kvalité varit centralt och vi vill ha bra kvalité för de pengar vi satsar. Vi letade också efter en samarbetspartner, inte bara en leverantör av drift och sammantaget ledde det fram till valet av H2M, säger Kent Pergeus fastighetschef på Västerås stad.

Uppdraget startar den 1 september och löper i fyra år.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige