Image

Världens största O´Learys öppnar i dag

Stockholm I dag är det nypremiär för O´Learys i Kista Galleria. Med en restaurang, bowlinghall och gokartbana på totalt 6 000 kvadratmeter, befästs positionen som världens största O’Learys.
Publicerad den 9 Oktober 2014

O’Learys stängde igen för renovering och utbyggnad efter fotbolls-VM i somras. I dag, lagom till kvällens EM-kvalmatch mellan Sverige och Ryssland, slås dörrarna upp till ett ännu större O’Learys. Bowlinghallen och restaurangen har totalrenoverats, och restaurangen har byggts ut med ytterligare 400 kvadratmeter.

– Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud som tilltalar våra besökare från morgon till kväll, och då är det viktigt med en bra mix av shopping, nöje och service under samma tak. Nya O’Learys blir ett nöjes-Mecka som kommer att stärka besöksupplevelsen i Kista Galleria, säger Magnus Åkesson, commercial director på Citycon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige