Image

Gokartbana öppnar i galleria

Uthyrning I oktober öppnar O’Learys en eldriven gokartanläggning på 4 000 kvadratmeter i Kista Galleria. – Det är en helt unik fjäder i hatten för oss, säger centrumchefen Jan Gösbeck.
Publicerad den 16 Augusti 2012

Sedan tidigare har O’Learys restaurang och bowlingbanor i Kista Galleria. Med många företagskunder som äter, bowlar och har trevligt, vill de nu bredda sig inom den genren och erbjuda mer. I början av oktober öppnar man därför vad som ska bli Europas modernaste gokart . På en yta om 4 000 kvadratmeter i gallerian byggs nu en formula 1-liknande bana för eldrivna bilar. Ljud- och ljusanläggning ska förstärka den totala upplevelsen. Vid sidan av ska matgäster kunna se ut över banan. Allt blir i O’learys klassiska stil.

– Det är en unik fjäder i hatten för oss. Vi blir det första köpcentrumet i Skandinavien med en gokartbana. Det är få som har den möjligheten eftersom den tar mycket plats, säger Jan Gösbeck, centrumchef på Kista Galleria, som ägs av DNB Næringseiendom AS.

Han berättar att gokarten nu gör samma resa som bowlingen. Från att ha legat i industriområden utanför centrum hittar man i dag bowlinganläggningar i bra lägen.

– Kista Galleria har satsat mycket på nöjen och upplevelse med till exempel bowling och 5D-biograf, och detta är nästa steg i satsningen. Köpcentrum blir mer och mer mötesplatser där det måste finnas andra saker som attraherar än butikerna. Vi tror att gokartbanan kommer att ge oss fler besökare på kvällar och helger, säger Jan Gösbeck.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige