Det är kocken Johan Gottberg, vinexperten Jens Dolk och stjärnkonditorn Daniel Roos som slagit sig ihop för ett samarbete. Målsättningen är att skapa en helt ny restaurangupplevelse med fokus på lunch och evenemang, K-märkt.
Lokalen ligger i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm och vid öppningen ska K-märkt bli en samlingsplats för matkultur och evenemang. Med sina 1 800 kvadratmeter blir det en av Stockholms största festvåningar med eget kök. Dagtid kommer lokalen att hysa lunch-, café-, patisserie- och bageriverksamhet för 800 gäster. Kvällstid kommer trion att satsa på evenemang och fester och räknar då med att kunna ha uppemot 700 sittande gäster.
Ronald Bäckrud, chef region Stockholm gläds åt nyetableringen som gör Garnisonen till en ännu mer attraktiv arbetsplats:
- Ungefär 5 000 personer har sin arbetsplats hos något av de 250 företag som hyr lokaler i Garnisonen. Det gör fastigheten till Sveriges största kontorsarbetsplats. Det befintliga service- och tjänsteutbudet är redan stort. Nu kompletterar vi det med en ny spännande aktör i form av K-märkt.
K-märkt öppnar i slutet av sommaren 2014.
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av CDVI
Presenteras av Brandskyddsföreningen
Presenteras av Aros Kapital
Transaktioner Hur blir transaktionsåret 2025, vilka faktorer kommer ha störst påverkan för dess utvecklingen, vilka segment blir heta respektive kalla och vilken roll kommer utländska aktörer spela på den svenska transaktionsmarknaden? En panel bestående av Erik Nyman, JLL, Peter Wiman, EY, Maryrose David, Savills, och Adam Tyrcha, Newsec, ger sin bild av transaktionsåret som står för dörren.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.