Image
Helena Blomqvist och Ingemar Rindstig leder Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 11 oktober.
Helena Blomqvist och Ingemar Rindstig leder Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 11 oktober.

Uppsala: Boka in 11 oktober!

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 11 oktober hålls Fastighetssveriges seminarium Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Dagen leds av Helena Blomqvist tillsammans med fastighetsräven Ingemar Rindstig.
Publicerad den 9 Augusti 2018

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med fokus på Uppsala. Programmet håller på att växa fram – du ser delar av det här och du anmäler dig till seminariet här.

Just nu har du möjlighet att utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande; anmäler du fyra personer från ditt företag betalar du bara för tre!

Seminariet leds av Helena Blomqvist, moderator, debattledare och journalist, med över 20 års erfarenhet från SVT Nyheter, där hon under många år varit programledare och reporter på Rapport, Aktuellt och Gomorron Sverige.

Hon har bevakat samhällsfrågor brett och lett många seminarier och debatter om fastighetsmarknaden och stadsutveckling ur olika aspekter.

Vid sin sida kommer hon att ha EY Real Estates Nordenchef Ingemar Rindstig, en av den svenska fastighetsbranschens mest erfarna och respekterade profiler. Han kommer att fungera som expertkommentator och sidekick och komma med inspel under hela dagen.

Seminariet arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt – Serneke och Advokatfirman Lindahl är partners i eventet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige