Image

Uppsala: Arvid Lindqvist analyserar

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Catellas analyschef Arvid Lindqvist analyserar läget för den svenska fastighetsmarknaden på Branschens mötesplats i Uppsala – den 11 oktober är det dags, på Elite Hotel Academia.
Publicerad den 4 September 2018
Arvid Lindqvist. Bild: Catella
Arvid Lindqvist.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad och samhällsbyggnad, med fokus på Uppsala.

Du ser programmet här och du anmäler dig här – fram till den 14 september kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande; anmäl fyra personer från ditt företag, betala bara för tre!

Catellas Arvid Lindqvist är en av landets mest välrenommerade fastighetsanalytiker. På Fastighetsmarknadsdagen Uppsala gör han en djuplodande analys av förutsättningarna för den svenska marknaden.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Uppsala – Serneke, Lindahl och Klövern är partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige