Image

Makroanalys – hur ser framtiden ut?

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala I en värld som alltmer hänger samman påverkar de stora makrotrenderna även på mikronivå. Hur påverkar hot om globala handelskrig den svenska ekonomin? Hur utvecklas räntorna och hur påverkas ekonomin av den nya regeringen? Svaren levereras av Handelsbankens Lena Fahlén på Branschens mötesplats i Uppsala den 11 oktober.
Publicerad den 12 September 2018
Lena Fahlén. Bild: Handelsbanken
Lena Fahlén.

Lena Fahlén har innehaft ledande positioner inom Handelsbanken sedan 2001. Hon är sedan 2017 Deputy Head of Economic Research. Hon är utbildad vid Stockholms universitet och har även arbetat för Riksbanken.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras på Elite Hotel Academia och är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med fokus på Uppsala. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här. Till och med nu på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt.
Huvudsponsor är Serneke. Partners är Castellum, Klövern och Lindahl.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige