Image

Ulla Bergström blir Whites nya kontorschef i Stockholm

Karriär Efter 18 år inom White tar Ulla Bergström ett nytt steg och blir kontorschef för White i Stockholm, som är det största av företagets fjorton kontor.
Publicerad den 28 Februari 2013
Ulla Bergström. Bild: Thomas Zaar.
Ulla Bergström.

– Stockholm är vårt största kontor och vår viktigaste marknad. Det är både en ära och en utmaning att försöka utveckla den positionen, säger Ulla Bergström.

– Ulla är en dokumenterat skicklig arkitekt med solid marknadskunskap och högt anseende i branschen. Dessutom står hon för sina idéer och tar ansvar hela vägen. Det är en bra chefsegenskap. Med Ulla som ny kontorschef känner jag mig trygg när vi positionerar oss som Skandinaviens ledande arkitektkontor inom hållbar arkitektur som berör, säger Whites vd Monica von Schmalensee.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige