Image

Tyréns köper Pyramiden

Transaktioner Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns AB köper bolagen Pyramiden Arkitekter AB och Pyramiden Projektledning AB med totalt 55 medarbetare i Göteborg och Uddevalla. Köpet är ytterligare ett steg i Tyréns satsning på arkitektur och uttalade strategi för tillväxt i Västsverige.
Publicerad den 8 September 2016
Annons
Image
Christer Abrahamsson och Dan Nyström. Bild: Tyréns
Christer Abrahamsson och Dan Nyström.

– Vi är mycket nöjda med förvärvet av Pyramiden som är ett framgångsrikt företag med goda kundrelationer och oerhört kompetenta, kreativa medarbetare. Tillsammans kan vi erbjuda fler kreativa och tekniskt samordnade helhetslösningar i tidiga skeden, säger Christer Abrahamsson, regionchef Tyréns.

De båda Pyramidenbolagen har spetskompetens inom arkitektur, inredningsarkitektur, bygg och projektledning. De har en kundbas i Göteborgsområdet inom både offentlig och privat sektor. Några av företagens största kunder är Göteborgs stad, Västfastigheter och Volvo.

– Med Tyréns får vi tillgång till ett nätverk av teknikdiscipliner som stärker vårt erbjudande mycket väl. Samgåendet mellan bolagen innebär stora möjligheter i framtida projekt men också fantastiska utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare, säger Dan Nyström, en av grundarna och vd för Pyramiden Arkitekter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige