Image

Två nya till Regeringsgatan 26

Uthyrning Vasakronan har tecknat två nya hyreskontrakt i sitt shoppingkvarter på Regeringsgatan 26 i Stockholm.
Publicerad den 10 Juni 2013

Det är det svenska klädvarumärket Rabalder och Zócalo, ett hälsosamt mexikanskt restaurangkoncept, som öppnar på Regeringsgatan.
- Längs Regeringsgatan satsar vi på nischaktörer med kvalitet för ett större utbud i kvarteret. Här blandar vi detaljhandel med spännande restaurangkoncept vilket både Rabalder och Zócalo är utmärkta exempel på, säger Anna Nyberg, affärsområdeschef på Vasakronan.

Rabalder, som öppnade i april, är ett svenskt varumärke för tjejer i alla åldrar som uppskattar sköna kläder med hög kvalitet och många kombinationsmöjligheter. Rabalders kläder säljs bara i deras egna butiker eller i webbshopen.

- Vi har länge letat efter en lämplig citylokal. Vi söker inte gallerialägen utan ser Regeringsgatan som ett perfekt läge med bra flöden. Dessutom uppskattar vi att ha en seriös fastighetsvärd för ett långsiktigt samarbete, säger Jan Bergerud, vd på Rabalder.

Restaurang Zócalo, som öppnar mitten av juni, serverar mexikansk mat med inspiration från gatumaten i Mission District i San Francisco, där många mexikaner bor. Zócalo serverar fräsch mat som väl kompletterar övriga restaurangaktörer i kvarteret.

- Vår meny är i sann kalifornisk anda fylld med nyttiga råvaror och utgör ett bra val för den som söker hälsosam och prisvärd mat. Vi ser fram emot att öppna vår sjätte restaurang på Regeringsgatan, säger Einar Örn Einarsson, vd på Zócalo.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige