Image
Isabella Andersson och Mehmet Ruusuvirta är nya affärsområdeschefer på Citycon.
Isabella Andersson och Mehmet Ruusuvirta är nya affärsområdeschefer på Citycon. Bild: Citycon

Två nya affärsområdeschefer till Citycon

Karriär Isabella Andersson och Mehmet Ruusuvirta har utsetts till affärsområdeschefer på Citycon.
Publicerad den 9 April 2019

Isabella Andersson kommer närmast från Thon Property och har en lång karriär inom fastighetsutveckling och förvaltning, bland annat från Newsec, Stockholms stad, European Fund Management (EFM) och NCC Property Development.

Isabella Andersson kommer i sin roll som affärsområdeschef på Citycon att vara ansvarig för den strategiska utvecklingen av affärsområdets ingående köpcentrum, inklusive konceptutveckling och resultatansvar.

– Vi välkomnar Isabella som ny affärsområdeschef hos Citycon, säger Magnus Bergman, operativ chef på Citycon. Isabella kommer med sin stora kompetens och erfarenhet att bidra till en långsiktig och framgångsrik utveckling av våra köpcentrum som är centralt placerade vid knutpunkter för kollektivtrafik, och med en mångfald av aktiviteter, flöden, människor och utbud av handel, service och kultur.

Citycon har även utsett Mehmet Ruusuvirta till ny affärsområdeschef. Han började arbeta på Citycon 2014 och har sedan dess haft flera olika roller, bland annat som centrumchef för flera köpcentrum och Asset Manager för Kista Galleria.

- Jag är extra glad att vi kan befordra talanger internt. Mehmet har utvecklats enormt under sina år på Citycon och jag ser fram emot att följa hans framsteg även i fortsättningen.

Affärsområdescheferna Martin Kjellman och Magnus Åkesson kommer på egen begäran lämna Citycon för att starta egen verksamhet inom asset management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige