Till vardags är Richard Näslin kökschef på ishotellet i Jukkasjärvi, och tv-kock i TV4:s Middagstipset. Men nu har han flyttat hem till Falkenberg för att öppna ett pensionat och en gourmetkrog.
Därför har han köpt den 300 kvadratmeter stora Vingergs Prästgård.
- Det ska bli kul att satsa på hemmaplan. För mig har det alltid varit en dröm att starta restaurang i Falkenberg. Eftersom Jannika i sin tur vill driva ett pensionat och möjligheten finns till båda verksamheterna så känns Vinbergs Prästgård som ett perfekt ställe för oss. Det är verkligen spännande att köpa ett hus och bygga upp något från grunden, säger Richard Näslin till Dagens PS.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Liten milstolpe passerad i bolagets ägande.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.