Image

TV-kock köper prästgård - startar gourmethotell

AFFÄRER Richard Näslin, känd från bland annat TV4:s Middagstipset har köpt en prästgård i Falkenberg där han ska öppna pensionat och gourmetkrog.
Publicerad den 6 April 2009

Till vardags är Richard Näslin kökschef på ishotellet i Jukkasjärvi, och tv-kock i TV4:s Middagstipset. Men nu har han flyttat hem till Falkenberg för att öppna ett pensionat och en gourmetkrog.

Därför har han köpt den 300 kvadratmeter stora Vingergs Prästgård.

- Det ska bli kul att satsa på hemmaplan. För mig har det alltid varit en dröm att starta restaurang i Falkenberg. Eftersom Jannika i sin tur vill driva ett pensionat och möjligheten finns till båda verksamheterna så känns Vinbergs Prästgård som ett perfekt ställe för oss. Det är verkligen spännande att köpa ett hus och bygga upp något från grunden, säger Richard Näslin till Dagens PS.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige