Image
Sven-Olof Johansson, Biljana Pehrsson, Malou von Sivers, Urban Edenström och Rutger Arnhult.
Sven-Olof Johansson, Biljana Pehrsson, Malou von Sivers, Urban Edenström och Rutger Arnhult.

Tungviktare i talkshow med Malou

Fastighetsdagarna Seminariedelen på Fastighetsdagarnas första dag avslutas med en intervjudel, inspirerad av SVT:s Skavlan. Fyra av branschens tyngsta profiler intervjuas av Malou von Sivers.
Publicerad den 14 December 2016

Fastighetsdagarna hålls på Elite Hotel Marina Towers i Stockholm 23-24 januari. Du hittar programmet här och du anmäler dig här.

Den första dagen avslutas med en talkshow-inspirerad sejour med fyra av branschens största profiler: Fastpartners vd och grundare Sven-Olof Johansson, Kungsledens vd Biljana Pehrsson, Strongholds vd och grundare Urban Edenström och Klöverns vd Rutger Arnhult intervjuas om fastighetsbranschen, framgångsrecept och mycket annat.

Den här punkten är inspirerad av SVT:s framgångsrika Skavlan – fokus ligger på en person åt gången, men de som redan har intervjuats sitter kvar på scen, deltar och kommer med inspel även efter sitt huvudpass.

Moderator är Malou von Sivers, som annars leder Malou efter 10 på TV4 och nu även är aktuell som deltagare i SVT:s På Spåret.

- Fastighetsdagarna är ett forum och en mötesplats för top management inom den svenska fastighetsbranschen. Det är vårt hittills mest exklusiva event och just den här talkshow-punkten känns som en spännande krydda i programmet, säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige och Lokalnytt som arrangerar eventet.

På måndagskvällen hålls en gemensam middag på hotellet, då stjärntalaren Magnus Lindkvist talar under rubriken "Varför börjar framtiden?" Deltagarna sover på hotellet och seminariet avslutas runt klockan 11 på tisdagen.

Newsec, Fasticon Kompetens, Link Arkitektur och Fenistra är partners i eventet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige