Image

Klimatkrisen – går utvecklingen att vända?

Fastighetsdagarna Pär Holmgren, välkänd meteorolog, pratar om den stora ödesfrågan - klimatkrisen på Fastighetsdagarna den 23-24 januari.
Publicerad den 7 December 2016
Pär Holmgren pratar om den stora ödesfrågan om klimatkrisen och en framtida överbefolkad jord på Fastighetsdagarna 23-24 januari. Bild: Länsförsäkringar
Pär Holmgren pratar om den stora ödesfrågan om klimatkrisen och en framtida överbefolkad jord på Fastighetsdagarna 23-24 januari.

Frågan som överskuggar transaktionsvolym, yield och allt annat är förstås den om hur vi ska lösa klimatkrisen med bland annat framtidens överbefolkade jordklot som följd. Hur allvarligt är egentligen läget, vad kan vi göra – går utvecklingen att vända?

Om detta pratar Pär Holmgren, välkänd meteorolog och naturskadespecialist på Länsförsäkringar, på Fastighetsdagarna den 23-24 januari på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är Fastighetssveriges hittills mest exklusiva event. Målgruppen är top management inom den svenska fastighetsbranschen och förutom seminarier omfattar eventet även tid för spa och en gemensam middag med stjärntalaren Magnus Lindkvist på måndagskvällen.

Deltagarna övernattar på hotellet och seminariet avslutas på tisdagsförmiddagen.

Förutom renodlade fastighetsfrågor innehåller seminarieprogrammet även punkter om terrorhot (med Hans Brun), framtidens digitala samhälle, kompetens- och integrationsutmaningen och nyss nämnda klimathot på lång sikt. På tisdagen får vi en stor genomgång av Hyperloop One-projektet som kan innebära att hela den nordiska fastighetskartan ritas om.

Malou von Sivers är moderator för Fastighetsdagarna. Hennes sidekick/expertkommentator är EY:s Ingemar Rindstig.

Partners till eventet är Newsec, Fasticon Kompetens, Link Arkitektur och Fenistra.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige