Image
Annika Winsth.
Annika Winsth. Bild: Nicklas Tollesson

Winsth om det världsekonomiska läget

Fastighetsdagarna Annika Winsth, en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer, ger sin syn på den ekonomiska utvecklingen i världen på Fastighetsdagarna på Elite Marina Hotel Tower i Stockholm.
Publicerad den 5 December 2016

Fastighetsdagarna är Fastighetssveriges hittills mest exklusiva event. Målgruppen är top management inom den svenska fastighetsbranschen och förutom seminarier omfattar eventet även en gemensam middag med stjärntalaren Magnus Lindkvist på måndagskvällen.
Deltagarna övernattar på hotellet och seminariet avslutas på tisdagsförmiddagen.

Måndagen inleds med ett föredrag av Nordeas chefsekonom Annika Winsth, som ger sin syn på det världsekonomiska läget och dess inverkan på Sverige – om splittring i Europa, Donald Trump som president, internationell terrorism, risk för hårdlandning i Kina – och så vidare.

Förutom renodlade fastighetsfrågor innehåller seminarieprogrammet även punkter om terrorhot (med Hans Brun) och klimathot på lång sikt (med Pär Holmgren). På tisdagen får vi en stor genomgång av Hyperloop One-projektet som kan innebära att hela den nordiska fastighetskartan ritas om.

Malou von Sivers är moderator för Fastighetsdagarna.

Du anmäler dig till seminariet här.

Partners till eventet är Newsec, Fasticon Kompetens, Link Arkitektur och Fenistra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige