Image

Årskrönika över fastighetsåret 2016

Fastighetsdagarna I och med Fastighetsdagarna 23-24 januari startar fastighetsåret 2017. Men det ges också tid för tillbakablick med en årskrönika över 2016 års fastighetsmarknad.
Publicerad den 12 December 2016
Ulrika Lindmark. Bild: Newsec
Ulrika Lindmark. Anders Elvinsson. Bild: Newsec
Anders Elvinsson.

Vilka var de bästa affärerna och i vilka regioner gjordes de? Varför utvecklades hyrorna som de gjorde och var placerade de internationella investerarna sina pengar? Varför blev 2016 ett rekordår på transaktionsmarknaden?
Om detta kommer Ulrika Lindmark, chef för Newsecs värderings- och analysenhet och Anders Elvinsson, biträdande värderingschef på Newsec att prata på Fastighetsdagarna 23-24 januari på Elite Hotel Marina Tower.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är Fastighetssveriges hittills mest exklusiva event. Målgruppen är top management inom den svenska fastighetsbranschen och förutom seminarier omfattar eventet även tid för spa och en gemensam middag med stjärntalaren Magnus Lindkvist på måndagskvällen.

Deltagarna övernattar på hotellet och seminariet avslutas på tisdagsförmiddagen.

Förutom renodlade fastighetsfrågor innehåller seminarieprogrammet även punkter om terrorhot (med Hans Brun), framtidens digitala samhälle, kompetens- och integrationsutmaningen och klimathotet på lång sikt. På tisdagen får vi en stor genomgång av Hyperloop One-projektet som kan innebära att hela den nordiska fastighetskartan ritas om.

Malou von Sivers är moderator för Fastighetsdagarna. Hennes sidekick/expertkommentator är EY:s Ingemar Rindstig.

Partners till eventet är Newsec, Fasticon Kompetens, Link Arkitektur och Fenistra.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige