Image
Newsec rekryterar sju.

Newsec stärker rådgivningsteamet

Bolag Newsec stärker rådgivningsteamet och sitt erbjudande med flertalet starka rekryteringar. Affärsområdet Valuation, Research & Strategic Analysis utökar med sju nya medarbetare.


Ulrika Lindmark.

Hon blir ny vd för Projekt Jägersro

Bolag Styrelsen i SMT Malmö Exploatering har fattat beslut om att utse Ulrika Lindmark till vd för bolaget. Ulrika Lindmark är för närvarande vd på Science Village Scandinavia och hon tillträder som vd den 1 oktober 2019.


Science Village säljer byggrätter till Skanska

Transaktioner Science Village Scandinavia har tecknat avtal med Skanska Sverige om försäljning av byggrätter för projektet The Loop. Försäljningen omfattar ett 4 200 kvadratmeter stort markområde med en byggrätt på 13 000 kvadratmeter.


Newsec storrekryterar

Bolag Newsec hämtar in från Savills och Huge till sin rådgivningsverksamhet.


Transaktionsvolym H1: 79 miljarder

Transaktioner Newsecs senaste mätningar av den svenska transaktionsvolymen visar på en fortsatt stark fastighetsmarknad under det första halvåret 2017, även om den släpar något jämfört med samma period under rekordåret 2016.


Fastighetskvinnan
Anneli Jansson, Ulrika Lindmark och Marita Loft.

Vart är fastighetsmarknaden på väg?

Fastighetskvinnan På seminariet Fastighetskvinnan diskuterar en panel med tre kända fastighetsprofiler läget på marknaden som det ser ut den 7 september 2017.


Fastighetsdagarna

Årskrönika över fastighetsåret 2016

Fastighetsdagarna I och med Fastighetsdagarna 23-24 januari startar fastighetsåret 2017. Men det ges också tid för tillbakablick med en årskrönika över 2016 års fastighetsmarknad.


Newsec rekryterar trio

Karriär Newsec rekryterar Fredrik Karlsson, från Cushman & Wakefield, som värderare till den svenska rådgivningsverksamheten. Man anställer även Alexandre Pripp och Jesper Eliason.


Newsec: Nya rekordvolymer i april

Sverige Newsec senaste nummer av den månatliga marknadsrapporten visar att april har överträffat förväntningarna med både ett större antal transaktioner och en högre transaktionsvolym jämfört med april rekordåret 2014.


Newsec rekryterar värderare från NAI Svefa

Karriär Newsec rekryterar Petter Sandberg, närmast från NAI Svefa, som senior auktoriserad värderare.


Newsec: Intensiv transaktionshöst att vänta

Transaktioner Årets första halvår handlades det fastigheter för 65-70 miljarder kronor. Det är den högsta nivån sedan rekordåren före finanskrisen 2008. Och på Newsec ser man ett fortsatt stort intresse framöver.
- Vi tror på en väldigt hög transaktionsaktivitet i höst, säger Ulrika Lindmark, chef för Analys och Värdering på Newsec.


Newsec rekryterar ytterligare senior värderare

Karriär Newsec rekryterar ytterligare en senior värderare. Hon kommer närmast från Klövern och dessförinnan DTZ.


Ulrika Lindmark vd för Science Village Scandinavia

Karriär Den 1 januari tillträdde Ulrika Lindmark som ny vd för Science Village Scandinavia. Hon efterträder BG Svensson som går i pension.


Vasakronans Triangeln i Malmö öppnad

Event I går på morgonen öppnades Triangelns nya lokaler. Besökarna fick se plan ett av den nybyggda delen för första gången och fem nya shoppinggator, döpta av Malmöbor i en tävling, invigdes.


Tre nya uthyrningar i Triangeln

Uthyrning Akademibokhandeln, Lee Store och California Bakery tar plats på andra våningen i Triangelns galleria i Malmö. De nya butikerna hyr sammanlagt 650 kvadratmeter och öppnar den 28 augusti i år.


Nya hyresgäster till Triangeln

Uthyrning NCC har tecknat fyra nya hyreskontrakt i Triangeln i Malmö.


Åtta nya aktörer till Triangeln

Uthyrning NCC:s projekt Triangeln i Malmö fylls på allt mer. Nu är 97 procent av Triangelns affärsyta på bottenvåningen och 24 procent på övervåningen uthyrt.


NCC hyr ut i Triangeln

Uthyrning NCC hyr ut tre av fyra våningsplan i det nya kontorshuset i Triangeln i Malmö.


Så här ersätter
Newsec sin förlorade profil

Karriär Newsec parerar förlusten av en av sina mest värdefulla medarbetare genom en del interna omflyttningar.


Så här blir Triangeln i Malmö

Bygg Tio procent av NCC:s galleria Triangeln i Malmö är uthyrt, tre år innan den ska stå klar.
Nu finns också de första bilderna av hur Triangeln ska se ut.