Image
Magnus Lindkvist.
Magnus Lindkvist.

Middagstalare: Magnus Lindkvist – ”Varför börjar framtiden?”

Fastighetsdagarna En av världens mest efterfrågade föredragshållare – futurologen Magnus Lindkvist – kommer till Fastighetsdagarna och håller ett middagstal under rubriken ”Varför börjar framtiden?”.
Publicerad den 20 December 2016

Efter första seminariedagen, som avslutas med en talkshow-inspirerad intervju-runda med fyra tungviktare i branschen, väntar först spa, mingel och sedan middag med middagstalare Magnus Lindkvist, futurolog och en av världens mest efterfrågade föredragshållare.

Fastighetsdagarna hålls på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm 23-24 januari. Du anmäler dig här och du hittar programmet här.

Magnus Lindkvist är futurolog, författare och en av världens mest efterfrågade föredragshållare. Med böckerna Everything we know is wrong, Attack of the unexpected och When the future begins utmanar han hela vårt sätt att tänka och se på framtiden. År 2009 utsågs han av Talarforum till Årets Talare i Sverige.

Moderator för branschtoppmötet Fastighetsdagarna är Malou von Sivers, som annars leder Malou efter 10 på TV4 och nu även är aktuell som deltagare i SVT:s På Spåret.

Newsec, Fasticon Kompetens, Link Arkitektur och Fenistra är partners i eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige