Image
Loqalo i Göteborg förstärker sitt uthyrningsteam.
Loqalo i Göteborg förstärker sitt uthyrningsteam. Bild: Loqalo

Trio till Loqalo

Karriär Loqalo i Göteborg förstärker sitt team med tre nya medarbetare.
Publicerad den 21 Februari 2022

– Även under pandemin har vi märkt en klart ökad efterfrågan av våra tjänster inom uthyrning. Nyproduktion av fastigheter som nu pågår tillsammans med att många bolag förändrar sina arbetssätt tror vi kommer att leda till ännu större rörelse på marknaden säger Nils-Åke Rydqvist, vd för Loqalo.

Hannah Rohlén är utbildad fastighetsförvaltare och har arbetat sex år i fastighetsbranschen, varav de senaste tre åren med uthyrning på Aspelin Ramm. Hon börjar sin anställning den 1 mars.

Max Carlsson har arbetat med försäljning i sex år, de senaste två åren som säljledare på Bitcom, som levererar bredbandstjänster. Han börjar den 7 mars.

Felicia Sundelius arbetar halvtid och studerar till fastighetsförvaltare på Newton. Hon har tidigare bland annat arbetat på Länsförsäkringar som försäkringsrådgivare.

– Hannah med sin erfarenhet från fastighetsbranschen blir en stor tillgång och förstärkning till vårt uthyrningsteam som från start kan vara med och bidra i vår uthyrningsverksamhet med kompetens, glädje och energi. Max Carlsson med sin gedigna försäljningserfarenhet, sitt driv och positiva inställning blir en förstärkning i vår dialog och bearbetning av potentiella hyresgäster. Felicia Sundelius är och kommer att vara ett väldigt bra stöd till våra uthyrare samtidigt som hon även själv kommer att ta hand om en del intressenter. Vi tar nu fart in i 2022 och ser fram mot att alla kommer på plats i våra nya lokaler på Första Långgatan 20, säger Nils Åke Rydqvist.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige