Image

Tribona: Sista handelsdag 22 februari

Bolag Catena har nu 94,5 procent av aktierna i Tribona och påkallar tvångsinlösen inom kort. Sista handelsdag i Tribona-aktien blir den 22 februari.
Publicerad den 9 Februari 2016

Efter ordinarie acceptperiod som löpte till den 15 januari 2016 innehade Catena 91,6 procent av antalet aktier och röster i Tribona och acceptperioden förlängdes till den 5 februari 2016. Under förlängningen har ytterligare 2,9 procent av aktieägarna accepterat erbjudandet varför totala accepter uppgår till 94,5 procent.

Av de 2,9 procent som accepterat erbjudandet under förlängningen har 64,5 procent valt bytesalternativet och 35,5 procent kontantalternativet. Som en följd av det kommer ytterligare 346 623 Catena-aktier att emitteras och totala antalet Catena-aktier att uppgå till 33 235 515.

Catena har i samband med erbjudandet anlitat Catella Corporate Finance Stockholm HB som finansiell rådgivare och Advokatfirman Glimstedt Stockholm KB som juridisk rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige