Image

Treutiger lämnar PwC – går till konkurrent

Karriär Robert Treutiger blir ny transaktionschef på Colliers International. Han kommer närmast från rollen som partner och ansvarig för transaktioner på PwC.
Publicerad den 23 Juni 2011
Robert Treutiger. Bild: Colliers International. Bild: Colliers International
Robert Treutiger. Bild: Colliers International.

Robert Treutiger har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från PwC där han varit partner och han har bland annat arbetat som ansvarig för fastighetstransaktioner.

Rektryteringen skedde parallellt med att även Roberts tidigare kollega, Joachim Svedberg, anställdes som projektledare på Colliers.

Robert Treutiger kommer att vara placerad på Colliers Göteborgskontor men blir verksam i hela landet. Dessutom stärker det Colliers Nordiska samarbete som blir en del av Roberts arbetsuppgifter. Samarbetet mellan Danmark, Norge, Finland och Sverige samt även Tyskland och Baltikum leds av Torben Nielsen som är nordisk försäljningschef.
- Med Robert Treutiger som transaktionschef har vi ett otroligt stark transaktionteam inom Colliers. Affärsområdet har nu en bred och gedigen kompetens och kan göra alla typer av affärer på fastighetsmarknaden. Vi ser fram emot hösten med möjligheter till transaktioner inom alla segment. Med Robert som transaktionschef kan vi jobba brett över hela Sverige vilket gynnar samtliga våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag känner personligen att det är väldigt roligt att få Robert som kollega med hans breda kompetens, säger Dan Törnsten, vd på Colliers International.

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY