Image

Treutiger på Expo Real med säljuppdrag för miljard

Expo Real Colliers Robert Treutiger är på Expo Real för nionde gången och för andra gången som transaktionschef för Colliers International. - Jag har säljuppdrag för ungefär en miljard med mig ner, och intresset är stort, säger Robert Treutiger.
Publicerad den 9 Oktober 2012
Bild: Eddie Ekberg
Robert Treutiger. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Robert Treutiger. Foto: Eddie Ekberg.

Fastighetssverige träffar Colliers transaktionschef Robert Treutiger i mässvimlet under Expo Reals öppningsdag. Det blir ett rätt kort samtal - han har många möten att springa på.

- Jag har ungefär 13 möten på två dagar, säger han.

Han berättar att han upplever ett stort intresse för säljuppdragen han har med sig till Expo Real. Det handlar om fastigheter för cirka en miljard kronor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

- Det är främst norska och tyska investerare som jag träffar, det är de som är mest intresserade, säger han.

Colliers fokuserar numera på mindre affärer på mellan 80-130 miljoner kronor.

- Det är svårt att hitta finansiering till de stora miljardtransaktionerna i dag.

Robert Treutiger har 6-7 säljuppdrag med sig om totalt omkring en miljard kronor. Det handlar bland annat om två kontorsprojekt i Göteborg, en retail-fastighet i Kungens Kurva i Stockholm och två bostadsfastigheter i Malmö.

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY