Image
Byggnaden där Xpeng ska ha showroom.
Byggnaden där Xpeng ska ha showroom. Bild: Tosito

Tosito hyr ut bilhall när Nybergs Bil satsar i Habo

Uthyrning Fastighetsbolaget Tosito har skrivit hyreskontrakt med Nybergs Bil om ytterligare en lokal för bilhall på Kärnekulla i Habo.
Publicerad den 20 April 2024

Nybergs Bil expanderar och utökar sitt sortiment genom att introducera Xpeng som nytt varumärke. Tillsammans med Tosito utökar man nu anläggningen i Habo med ett showroom.

– Det är väldigt roligt att Nybergs Bil fått en så lyckad start i deras nya anläggning på Kärnekulla i Habo. Vi är glada över att de vill fortsätta satsa i Habo genom att erbjuda varumärket Xpeng, ett spännande varumärke som definitivt kommer att höja upplevelsen ytterligare i bilhallen. Vi önskar Nybergs och Xpeng stort lycka till med deras gemensamma satsning och ser fram emot att följa resan framåt, Tommy Fritz, vd Tosito.

– Vi är stolta över att fått förtroendet att bli en komplett återförsäljare för Xpeng i Jönköpingsregionen och därmed bedriva allt från försäljning, service och reparationer från vår anläggning i Habo, säger Robert Bloom, vd Nybergs Bil.

– Detta strategiska steg i vår svenska expansionsplan understryker vårt engagemang för att möta de växande behoven av smarta elbilar i denna starka region. Genom att utöka vår närvaro i Jönköpingsområdet tillsammans med Nybergs Bil vill vi inte bara förbättra tillgängligheten av våra produkter utan också leverera en exceptionell bilupplevelse som överträffar förväntningarna, säger Marcus Rosenborg, Head of Sales Xpeng Sverige.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige