Image
Tmpl och Atrium Ljungberg tecknar avtal – adderar digitalt tjänstelager till fastighetsbolagets fysiska platser.
Tmpl och Atrium Ljungberg tecknar avtal – adderar digitalt tjänstelager till fastighetsbolagets fysiska platser. Bild: Tmpl/Atrium Ljungberg

Tmpl och Atrium Ljungberg tecknar avtal

Teknik Proptech-företaget Tmpl och Atrium Ljungberg har tecknat avtal avseende utvecklingen av en kundanpassad plattform för fastighetsbolagets hyresgäster.
Publicerad den 23 Juni 2020

Tmpl inleder nu ett samarbete med Atrium Ljungberg som under paraplyet CitylifeTech har påbörjat en resa för att förstärka sina platser med ett digitalt lager. Efter sommaren startar ett projekt med boende i bostadskvarteret på Nobelberget i Sickla som får tillgång till appen ALife Home, baserad på Tmpl-plattformen. Som en del av projektet har bostadskunder varit med och tagit fram en önskelista för appens innehåll, som också kommer att utvecklas vidare i dialog mellan fastighetsägaren och de boende.
– Atrium Ljungberg har en mycket tydlig strategi och ligger i framkant när det gäller att nyttja digitaliseringen för att utveckla den lokala platsen, grannskapet och staden. Vi på Tmpl känner oss hedrade över att vara en del av deras digitala resa, säger Tmpls vd Henrik Svanqvist.
– Eftersom vi äger och utvecklar stora sammanhängande platser har vi möjlighet att använda digital teknik för att skapa nya, efterfrågade erbjudanden som i sig stärker områdenas attraktivitet, både för boende, arbetande, handel och service på platsen, säger Julie Améen, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg. Den tekniska lösningen bakom appen, ALife Home, ger oss möjligheten att utveckla ett lokalt utbud av tjänster och erbjudanden, som i förlängningen skapar unika värden för varje plats.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige