Image
Bild: Titania.

Titania tecknar tioårigt padelavtal

Uthyrning Padelverket flyttar in i Titanias nyproducerade Padelanläggning i Eriksbergs industriområde, Botkyrka kommun.
Publicerad den 11 Mars 2021

Nu står det klart att det blir Padelverket som kommer öppna upp sin verksamhet och driva padelanläggningen i den nyproducerade Fastigheten Lärpojken 3. Den totala uthyrningsarean till Padelverket är 2670 kvadratmeter och avtalslängden för hyreskontraktet är tio år.

Padelverket grundandes 2016 och är i dag Stockholms största aktör inom padel med tre anläggningar i Älvsjö, Spånga och Botkyrka.

– Vår vision är att bredda gruppen av spelare och göra denna fantastiskt roliga sport tillgänglig för alla. Vi satsar stort på barn- och ungdomsverksamhet och hoppas att vår nya, fina hall i Botkyrka ska kunna bli en naturlig samlingsplats för många ungdomar från närområdet. Med stora, fräscha konferensrum är hallen även en perfekt plats för företagsevent och vi ser fram emot ett nära samarbete med det lokala företagsnätverket i Eriksberg, säger Padelverkets Hallchef Stefan Petterson och fortsätter:

– I april slår vi upp portarna till vår nya fina hall i Botkyrka. Det kommer att finnas 7 banor av högsta klass med en takhöjd på 10 meter. Vi har jobbat hårt för att få till en hall där alla ska trivas och få en härlig padelupplevelse. Vi kommer att ha en härlig lounge där man kan sitta och ta det lugnt både innan och efter man har spelat. En shop med allt du behöver inom padel ligger i anslutning till loungen. Sen måste vi självklart anpassa oss efter restriktionerna som råder för tillfället. Vi hoppas och tror att våra gäster ska tycka om hallen precis lika mycket som vi gör.

– Vi är väldigt glada att få Padelverket som hyresgäst och är säkra på att denna etablering kommer stärka Eriksbergs industriområde ännu mer och bidra till fortsatt folktillströmning och tillväxt i Botkyrka kommun. Området har ett väldigt bra strategiskt läge nära E4 och endast några minuter bort från resecentrum med kollektivtrafik förbindelser, säger Einar Janson vd på Titania.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige