Image
Fredrik Börjesson.
Fredrik Börjesson. Bild: Lagercrantz

Tisenhult-gruppen köper industrimark i Sollentuna

Transaktioner 23 000 kvadratmeter byggklar industrimark i Norrsätra har fått en ny ägare. Köpare är Tisenhult-gruppen som gör sitt första förvärv av industrimark i Stockholm.
Publicerad den 1 Juni 2021
Annons
Image

Säljare är ABT Bolagen och New Property Transaktion har agerat säljrådgivare.

Tisenhult-gruppen har ingått avtal om förvärv av fastigheten Eldhavet 1, med adress Frestavägen 140 i Sollentuna. Säljare är ABT-bolagen som vid försäljningen tecknar arrendeavtal för en del av marken.

Tillträde skedde omgående.
Fredrik Börjesson, ägare av Tisenhult-gruppen, kommenterar affären:
– Vi är mycket nöjda med förvärvet och att ABT delvis stannar kvar som hyresgäst. Norrsätra ligger strategiskt bra till gällande logistik, synbarhet och närhet till potentiell arbetskraft. Vi ser fram emot att utveckla området.

Norrsätra ligger i direkt anslutning till Väsjön där Sollentuna kommun planerar 4 000 bostäder i form av flerbostadshus, stadsradhus och villor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige