Image
Franchisetagarna för HusmanHagberg i Linköping, fr v: Marcus Piehl, Ronja Westh och Tobias Svärd.
Franchisetagarna för HusmanHagberg i Linköping, fr v: Marcus Piehl, Ronja Westh och Tobias Svärd. Bild: HusmanHagberg

Tidigare landslagssimmare ny ägare till Husman Hagberg i Linköping

Bolag Det blir en trio, bestående av Ronja Westh, Tobias Svärd och Marcus Piehl, som tar över ägandet av mäklarfirman Husman Hagberg. Alla tre har en bakgrund från Fastighetsbyrån, men Marcus Piehl, som också är före detta landslagssimmare, gjorde bara en kort sejour där och har varit anställd mäklare hos Husman Hagberg sedan 2011.
Publicerad den 5 April 2024

Alla tre har en bakgrund från Fastighetsbyrån, men Marcus Piehl, som också är före detta landslagssimmare, gjorde bara en kort sejour där och har varit anställd mäklare hos HusmanHagberg sedan 2011.

– Efter många år som elitidrottare så sadlade jag om till mäklare. Då min mamma, som också är mäklare, tog över Husman Hagberg i Linköping så valde jag att flytta från Stockholm hem till Linköping. Målet var förstås att bli bästa mäklaren i familjen, säger Marcus Piehl skämtsamt.

2017 nådde Marcus Piehl sitt mål och gick om sin mamma Eva Piehl i omsättning. Fredrik Kjell, vd för kedjan, är nöjd över den nya ägarkonstellationen:

– Eva Piehl, som drivit kontoret sedan 2011, har gjort ett väldigt fint arbete och är en otroligt duktig mäklare. Vi är glada att hon är kvar och mäklar ytterligare ett tag och vi tror att Ronja Westh, Tobias Svärd och Marcus Piehl är helt rätt för att ta nästa steg i företagets utveckling och ser fram emot att följa deras framgångar.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige