Image

Tengbom värvar chefredaktör

Bolag I januari 2016 förstärker Frida Jeppsson Prime kommunikationsavdelningen på Tengbom i rollen som pressansvarig marknadskommunikatör. Frida Jeppsson Prime kommer närmast från Tidskriften Rum där hon varit chefredaktör sedan 2012.
Publicerad den 9 December 2015
Frida Jeppsson Prime blir pressansvarig marknadskommunikatör på Tengbom. Bild: Tengbom
Frida Jeppsson Prime blir pressansvarig marknadskommunikatör på Tengbom.

– Fridas erfarenheter från förlagsbranschen, som arkitekturskribent och som curator ger oss nya möjligheter att förpacka och förmedla våra kärnvärden, projekt och erbjudande på ett spännande sätt. Nu stärker vi ytterligare det viktiga arbetet med att ta plats i debatten och driva arkitektur- och samhällsdialogen, säger Emelie Mannheimer, marknads- och kommunikationschef på Tengbom.

Frida kommer in med en gedigen ämneskompetens och djupgående förståelse av branschen, såväl som ett brett kontaktnät inom arkitektur, design och inredning. Hennes vana att driva debatt- och branschfrågor i olika format och medium vägde tungt i rekryteringen.

– Att Tengbom annonserade ut denna typ av tjänst var väldigt lockande för mig, det visar att de verkligen placerar sig i fronten bland Skandinaviens arkitektkontor och inser värdet i sina medarbetares kunskap, kompetens och resultat. Det finns en enorm mängd kunskap och information som förtjänar att se dagens ljus och som jag ser fram emot att förmedla, säger Frida Jeppsson Prime.

Frida tillträder som pressansvarig marknadskommunikatör i mitten på januari 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige