Image

Tengbom rekryterar ny finansdirektör

Karriär Mats Svensson har anställts som finansdirektör (CFO) med uppdraget att ansvara för Tengboms ekonomi- och finansfunktion. Han tillträder sin tjänst i augusti.
Publicerad den 7 Maj 2013
Magnus Meyer. Bild: Dan Coleman
Magnus Meyer.

Mats Svensson har bred erfarenhet från såväl olika konsultföretag som corporate finance och har mycket god kännedom om kraven som ställs i en snabbt växande organisation.

Han kommer närmast från en tjänst som CFO för Friends Arena och är 39 år gammal. Mats Svensson är utbildad ekonom vid Lunds Universitet.

- Mats Svensson blir en stor tillgång för Tengbom. Hans kunskap, erfarenhet och kontaktnät kommer att stärka bolaget och vara en viktig del i Tengboms fortsatta utveckling, säger Magnus Meyer, vd för Tengbom.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige