Image

TAM Retail rekryterar från KF Fastigheter

Karriär TAM Retail har rekryterat Henrik Hallberg som konsult och projektledare. Han kommer närmast från KF Fastigheter.
Publicerad den 11 April 2014
Henrik Hallberg. Bild: TAM Retail
Henrik Hallberg.

Henrik Hallberg har genom åren arbetat på flera fastighetsbolag och på hyresgästsidan, bland annat Unibail Rodamco, Ikea MOS och Apoteket, både i Sverige och internationellt.

- Det ska bli otroligt spännande och roligt att få jobba med ett bolag som är så mycket på frammarsch som TAM Retail, säger Henrik Hallberg.

Henrik Hallberg kommer närmast från KF Fastigheter (numera Coop Fastigheter) där han arbetat med kommersiell utveckling och uthyrning.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY