Image
Getswish tar plats hos Stena fastigheter
Getswish tar plats hos Stena fastigheter Bild: Stena fastigheter

Swish flyttar in hos Stena Fastigheter

Uthyrning Stena Fastigheter har hyrt ut sina egna lokaler på Vattugatan 2 i Stockholm. Avtal är tecknat med Getswish AB som tar över de cirka 700 kvadratmeter kontor från och med 1 mars 2023.
Publicerad den 5 Oktober 2022
Annons
Image

Stena fastigheter har tecknat avtal med Getswish AB om förhyrning av cirka 700 kvm kontor på Vattugatan 2 i Stockholm. Det är idag Stena fastigheter själva som sedan 2018 sitter på dessa ytor. Getswish, som redan idag är en kund till Stena fastigheter, flyttar till de nya ytorna under mars 2023.

– Det känns alltid bra att kunna hjälpa sina kunder att utvecklas. Att kunna lösa deras lokalbehov inom eget bestånd. Detta är en väldigt bra lösning även om vi nu måste se över vår egen framtida kontorsplats, säger Kim Bernheden, fastighetschef på Stena fastigheter i Stockholm.

Swish befinner sig i en superspännande tillväxtfas berättar Urban Höglund, vd på Getswish.
– När vi nyligen växte ur våra befintliga lokaler behövde vi hitta en ny plats att fortsätta vår resa från. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra medarbetare moderna lokaler och en central plats att arbeta från, något som Stena Fastigheter varit till stor hjälp med att hitta åt oss, säger han.

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige