Image
Cecil Coworking, Digiwise och King är finalister i 2021 års upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor! Missa inte prisutdelningen på Stora Kontorsdagen på At Six i Stockholm!
Cecil Coworking, Digiwise och King är finalister i 2021 års upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor! Missa inte prisutdelningen på Stora Kontorsdagen på At Six i Stockholm!

Sveriges Snyggaste Kontor: Här är de tre finalisterna

Stora Kontorsdagen Ett coworking-kontor, en digital byrå och en mobilspelsutvecklare. Där har du finalisterna i Sveriges Snyggaste Kontor 2021. Den slutliga segraren presenteras på Stora Kontorsdagen den 18 november på At Six i Stockholm.
Publicerad den 3 November 2021

King, Digiwise och Cecil Coworking är finalister i Sveriges Snyggaste Kontor 2021. Den slutliga vinnaren koras på Stora Kontorsdagen den 18 november.

Omröstningen pågick från den 2 oktober till och med den 29 oktober. Totalt inkom det 33 294 röster på de 52 nominerade kontoren.

Du anmäler dig till Stora Kontorsdagen här.

Lite mer om de tre finalistkontoren:

Cecil Coworking
Hyresvärd: Hufvudstaden
Yta: 3 200 kvadratmeter
Inredningsdesign: Stylt Trampoli
Plats: Norrlandsgatan 10, Stockholm
Ur nomineringen: "Cecil Coworking har adress Norrlandsgatan 10 i Stockholm och upptar två hela våningsplan av den totalrenoverade fastigheten i korsningen Smålandsgatan och Norrlandsgatan. I Cecils lokaler finns flera lounger, öppna kontorslandskap, 40 egna kontorsrum, 16 telefonrum och en konferensanläggning med tio mötesrum i varierande storlek."

Digiwise
Hyresvärd: Kungsleden
Inredningskoncept: Dora Alexandra Nacsa och Sara Sundin
Plats: Kopparbergsvägen 6, Västerås
Ur nomineringen: "Digiwise är en digital byrå som arbetar med marknadsföring och webbutveckling. Byrån utmärker sig för att vara personlig och värnar om det lokala. Digiwise växer kraftigt och tog möjligheten att under 2020 bygga sitt nya kontor i anrika Melkerhuset i centrala Västerås. Visionen var att skapa ett kontor som utmanade bilden av en traditionell arbetsplats. Resultatet mynnade ut i en separat kontorsdel, en smakfullt avskärmad mötesdel och en väl tilltagen representationsdel där exklusiv inredning fick möta spännande detaljer och högteknologiska funktioner."

King
Hyresvärd: Vasakronan
Yta: Cirka 11 500 kvadratmeter fördelat över sju våningsplan
Antal medarbetare: 650
Inredningsarkitekter: Studio Stockholm Arkitektur
Plats: Malmskillnadsgatan 19, Stockholm
Belysningskonsult: Node
Ur nomineringen: "Hösten 2020 flyttade mobilspelsutvecklaren King in i sitt nya kontor i Sergelhuset vid Sergelstorg i Stockholm. För King var det centrala läget, samt lokaler med optimerade förutsättningar, viktiga parametrar för den fortsatta utvecklingen av det svenska succéföretaget."

Samtliga års vinnare av Sveriges Snyggaste Kontor:
2021: ?
2020: Axis Communications, Lund
2019: Kindred, Stockholm
2018: Atrium Ljungberg, Stockholm
2017: SEB, Solna
2016: Dice, Stockholm
2015: Collector, Göteborg
2014: Arcona/Exengo, Stockholm
2013: Microsoft, Kista
2012: Ideas, Malmö
2011: Dice, Stockholm

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:

Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige