Image

Sveareal rekryterar förvaltningschef

Karriär Mikael Fröjd är ny förvaltningschef för Sveareals fastigheter i Stockholm, Norrköping och Södertälje.
Publicerad den 4 Oktober 2011
Mikael Fröjd. Bild: Sveareal. Bild: Sveareal
Mikael Fröjd. Bild: Sveareal.

Mikael Fröjd kommer närmast från Ejendomsinvest där han var Sverigechef och har tidigare varit fastighetschef i Danderyds kommun och förvaltningschef på Hufvudstaden.

- De senare åren har jag i chefsroller kommit bort från den operativa förvaltningsrollen. Nu är jag tillbaka där jag trivs som bäst. Här arbetar man mer långsiktigt och det tilltalar mig. Jag upplever också att Sveareal trots sin ”ungdom” har en god ordning och reda och sånt gillar jag, säger Mikael Fröjd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY