Image

Sveafastigheter hyr ut i Torslanda

Uthyrning Sveafastigheter har tecknat ett 5-årigt avtal om 1 300 kvadratmeter kontorslokaler med Tech Mahindra, ett multinationellt IT-bolag som är del av indiska Mahindra Group.
Publicerad den 3 Mars 2015

- Sveafastigheter äger tillsammans med Volvo Pensionsstiftelse cirka 14 000 kvadratmeter inom Sörred City i Torslanda. Uthyrningen till Tech Mahindra är en viktig pusselbit i utvecklingen av området, säger Eric Bergström på Sveafastigheter.

I samband med att Tech Mahindra erhållit ett globalt avtal med Volvo Cars avseende support av IT-infrastruktur och service, tar man steget att etablera sitt första kontor i Göteborgsområdet.

- Det känns mycket roligt att välkomna Tech Mahindra till moderna kontorslokaler i nära anslutning till Volvo PV:s huvudkontor och därmed säkra deras expansion och fortsatta leverans gentemot Volvo, säger Per Liljenfeldt på Grandab Management, vilka innehar Asset Management uppdraget som bland annat omfattar uthyrning och förvaltning.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige