Image
Sturehofs Matmarknad flyttar in i Nacka Forum.
Sturehofs Matmarknad flyttar in i Nacka Forum.

Sturehofs Matmarknad till Nacka Forum

Uthyrning Nacka Forum fortsätter utveckla framtidens handel- och mötesplats tillsammans med aktuella aktörer. Torsdag 10 mars välkomnar fastighetsägarna den kvalitetsstämplade krog- och matproducenten Sturehofs Matmarknad till Nacka Forum. Genom sitt beprövade koncept ska aktören göra det enkelt för Nackaborna att köpa med sig kvalitetsvaror och middagskassar hem för en matupplevelse i hemmaköket.
Publicerad den 8 Mars 2022

Nacka Forum arbetar konsekvent för att utveckla en plats vars innehåll bidrar till upplevelsen för besökarna. Som nästa steg i arbetet tar nu fastighetsägarna en uppskattad aktör från Stockholms klassiska restaurangscen till Nacka. På plats kommer besökarna få ta del av Sturehofs färdiglagade middagsupplevelser för hemmet. Aktören har sedan tidigare en framgångsrik och mycket uppskattad matmarknad hos fastighetsägarens Täby Centrum.

– Vi är glada över att kunna välkomna Sturehofs Matmarknad till Nacka Forum. Svenska Brasserier genom Sturehof är välkända för att leverera mat av högsta kvalité och det känns bra att kunna erbjuda våra besökare matupplevelser på denna nivå hos oss, säger Marie Larsson, centrumchef i Nacka Forum.

– Vi ser fram emot att erbjuda Nackaborna ett enkelt sätt att sätta guldkant på tillvaron. Från butiken kommer de att kunna köpa med sig en vällagad middagsupplevelse från Sturehofs kockar som de kan servera i sitt eget hem med mindre än 15 minuters tillagning, säger Therese Roos, butikschef Sturehofs Matmarknad.

Sturehofs Matmarknad flyttar in i Atrium på plan 0.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige