Image
Orlando Villacrez, grundare och vd, Storsala.
Orlando Villacrez, grundare och vd, Storsala. Bild: Storsala

Storsala säkrar 150 miljoner i ny kapitalanskaffning

Bolag Med en investering på 150 miljoner kronor i eget kapital från en av bolagets nuvarande delägare och finansiärer har Storsala säkrat betydande nytt kapital för att stödja den pågående tillväxtresan och expansionen av förvaltningsportföljen.
Publicerad den 31 Januari 2024

Vid årsskiftet uppgick värdet på Storsalas projektportfölj till 1,7 miljarder kronor. Bolaget har nu som mål att öka portföljens värde till 4 miljarder kronor till 2025 och strävar därefter att nå över 5 miljarder kronor inom tre år.

Storsala är engagerat i flera pågående dialoger om ytterligare finansiering för att stärka sin position på marknaden.

– Vi är inte bara stolta över att ha säkrat betydande eget kapital för vår expansionsresa, utan också över förmågan att leverera starka finansiella resultat. Vi ser fram emot ytterligare finansiering för att möjliggöra vår expansion, både i Stockholm och andra delar av Sverige, säger Orlando Villacrez, vd och grundare, Storsala.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige