Image

Stor brist på framtida förvaltare i branschen

Karriär Vartannat år genomför Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) en stor kompetensbehovsundersökning bland branschens företag. Undersökningens syfte är att visa på rekryteringsbehovet i branschen på fem års sikt samt ge en bild av vilka kompetenser som kommer att efterfrågas de kommande åren. Resultatet ger branschen en förståelse för de utmaningar som finns och som vi står inför. Fastighetssverige har pratat med Emil Bood, verksamhetschef på FU.
Publicerad den 28 Mars 2023
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige