Image

Stor brist på framtida förvaltare i branschen

Karriär Vartannat år genomför Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) en stor kompetensbehovsundersökning bland branschens företag. Undersökningens syfte är att visa på rekryteringsbehovet i branschen på fem års sikt samt ge en bild av vilka kompetenser som kommer att efterfrågas de kommande åren. Resultatet ger branschen en förståelse för de utmaningar som finns och som vi står inför. Fastighetssverige har pratat med Emil Bood, verksamhetschef på FU.
Publicerad den 28 Mars 2023

Senast från Fastighetssverige Plus

Björn först i Europa med generativ AI i fastighetsbranschen

Teknik De tre senaste åren har Björn Andrén studerat på Kungliga Tekniska Högskolan, men det var när master-arbetet började närma sig som han började fundera på om det inte borde gå att applicera generativ AI på felanmälningsproblem inom fastighetsbranschen – en bransch där verklighet och dokumentation ofta ser väldigt olika ut. – Den verkliga världen speglas inte alltid i dataunderlaget, berättar Björn Andrén för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige