Image

Stenvalvet hyr ut i Eskilstuna

Uthyrning Stenvalvet hyr ut 1 000 kvadratmeter till CSN (Centrala studiestödsnämnden) i fastigheten Vapnet 1 i Eskilstuna.
Publicerad den 17 Augusti 2015
Stenvalvet hyr ut i Eskilstuna. Bild: Stenvalvet
Stenvalvet hyr ut i Eskilstuna.

Ombyggnaden av lokalerna planeras starta i början av 2016 och med inflyttning den 1 juni 2016.

- Vi är mycket glada att välkomna CSN till Stenvalvet som hyresgäst och vi har tillsammans i ett gott samarbete arbetat fram en väl fungerande lokallösning för CSN:s verksamhet i Eskilstuna. De kommer att flytta in i nyrenoverade verksamhetsanpassade lokaler, säger Stenvalvets regionchef Tobias Kölborg.

Fastigheten Vapnet 1 har efter Trafikverkets omdisponering av sina ytor, ett plan om totalt cirka 900 kvadratmeter tillgängligt för uthyrning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige