– Vi ser verkligen fram emot att öppna upp i Gallerian. Vi strävar efter att göra det enklare och mer lättillgängligt för fler att äta hälsosamt och traditionellt bakat bröd. Därför kändes det väldigt naturligt att ta vårt nästa steg till hjärtat av Stockholm, säger Charlotta Zetterström, en av ägarna till Fabrique.
– Fabrique är en starkt etablerad stockholmsfavorit och det känns väldigt roligt att välkomna dem till Gallerian. Vi vill erbjuda Gallerians besökare mer än bara shopping och att utöka vårt materbjudanden är en viktig del i detta, säger Henriette Johansson, marknadsområdeschef, Urban Escape.
Under hösten 2016 tillkom det flera nya matkoncept till Gallerians utbud som en del av den pågående utveckling och förändring som just nu sker. I oktober presenterades både caféet Le Croissant som nykomling, samt fyra mobila kök i form av food trucks. Som avslut hösten flyttade Hawaii Poké in som serverar poke bowls.
Under våren välkomnas det ännu fler nyheter på matområdet i samband med öppningen av den nya ingången från Brunkebergstorg, med invigning den 23 mars.
Presenteras av Aros Kapital
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av CDVI
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av Brandskyddsföreningen
Transaktioner Hur blir transaktionsåret 2025, vilka faktorer kommer ha störst påverkan för dess utvecklingen, vilka segment blir heta respektive kalla och vilken roll kommer utländska aktörer spela på den svenska transaktionsmarknaden? En panel bestående av Erik Nyman, JLL, Peter Wiman, EY, Maryrose David, Savills, och Adam Tyrcha, Newsec, ger sin bild av transaktionsåret som står för dörren.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.