Image

Stenugnsbageri öppnar i Gallerian

Uthyrning Stenugnsbageriet Fabrique flyttar in i Gallerian i Stockholm. 
Publicerad den 15 Mars 2017
Fabrique öppnar i Gallerian. Bild: Fabrique
Fabrique öppnar i Gallerian.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna upp i Gallerian. Vi strävar efter att göra det enklare och mer lättillgängligt för fler att äta hälsosamt och traditionellt bakat bröd. Därför kändes det väldigt naturligt att ta vårt nästa steg till hjärtat av Stockholm, säger Charlotta Zetterström, en av ägarna till Fabrique.

–  Fabrique är en starkt etablerad stockholmsfavorit och det känns väldigt roligt att välkomna dem till Gallerian. Vi vill erbjuda Gallerians besökare mer än bara shopping och att utöka vårt materbjudanden är en viktig del i detta, säger Henriette Johansson, marknadsområdeschef, Urban Escape.

Under hösten 2016 tillkom det flera nya matkoncept till Gallerians utbud som en del av den pågående utveckling och förändring som just nu sker. I oktober presenterades både caféet Le Croissant som nykomling, samt fyra mobila kök i form av food trucks. Som avslut hösten flyttade Hawaii Poké in som serverar poke bowls.

Under våren välkomnas det ännu fler nyheter på matområdet i samband med öppningen av den nya ingången från Brunkebergstorg, med invigning den 23 mars. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige