– Vi ser verkligen fram emot att öppna upp i Gallerian. Vi strävar efter att göra det enklare och mer lättillgängligt för fler att äta hälsosamt och traditionellt bakat bröd. Därför kändes det väldigt naturligt att ta vårt nästa steg till hjärtat av Stockholm, säger Charlotta Zetterström, en av ägarna till Fabrique.
– Fabrique är en starkt etablerad stockholmsfavorit och det känns väldigt roligt att välkomna dem till Gallerian. Vi vill erbjuda Gallerians besökare mer än bara shopping och att utöka vårt materbjudanden är en viktig del i detta, säger Henriette Johansson, marknadsområdeschef, Urban Escape.
Under hösten 2016 tillkom det flera nya matkoncept till Gallerians utbud som en del av den pågående utveckling och förändring som just nu sker. I oktober presenterades både caféet Le Croissant som nykomling, samt fyra mobila kök i form av food trucks. Som avslut hösten flyttade Hawaii Poké in som serverar poke bowls.
Under våren välkomnas det ännu fler nyheter på matområdet i samband med öppningen av den nya ingången från Brunkebergstorg, med invigning den 23 mars.
Presenteras av WeOffice
Presenteras av Pattern Geographic
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.