Image
Henriette Johansson.

Vasakronan rekryterar ny chef för handel i Stockholm

Karriär Henriette Johansson blir ny chef för Vasakronans handelsaffär i Stockholm. Hon efterträder Sofie Landqvist Borg som lämnar Vasakronan av familjeskäl.


Stora Retaildagen
Henriette Johansson, Håkan Pehrsson och Sofie Borg Landqvist medverkar i ett panelsamtal om cityhandelns framtid på Stora Retaildagen nästa torsdag.

Stora Retaildagen: Cityhandelns framtid

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Ett av dagens angelägna teman är det om Cityhandelns framtid. Säkra din plats i dag – anmälan stänger i övermorgon fredag!


Annika Ljungberg, Henriette Johansson och Jenny Sivervik.

AMF Fastigheter omorganiserar för att stärka sin stads- och fastighetsutveckling

Bolag AMF Fastigheter omorganiserar för att stärka sin stads- och fastighetstveckling. Tre nya tjänster har inrättats: Henriette Johansson, tidigare marknadsområdeschef för Urban Escape tillträder som chef för Stadsrum och Retail. Annika Ljungberg, tidigare marknadsområdeschef för Mood District blir kommersiell chef. Jenny Sivervik, tidigare fastighetschef, blir marknadsområdeschef för det nyinrättade marknadsområdet City.


Victoria's Secret öppnar sin första skandinaviska flaggskeppsbutik i Gallerian.

Victoria’s Secret öppnar i Gallerian

Uthyrning Victoria’s Secret har valt att etablera sin första skandinaviska flaggskeppsbutik i Gallerian. Butiken kommer att ha ett premiumläge i Gallerians nybyggda del mot Hamngatan och Regeringsgatan.


Så blir nya Gallerian

Bygg/Arkitektur Nu presenteras visionsbilderna för Gallerian som visar hur ombyggnationen kommer se ut när allt står klart 2019.


Stenugnsbageri öppnar i Gallerian

Uthyrning Stenugnsbageriet Fabrique flyttar in i Gallerian i Stockholm. 


Nya namn i AMF Fastigheters ledning

Bolag Efter att under året ha flyttat och omorgansierat gör AMF Fastigheter om i sin ledning. Sju personer får nya titlar och ansvarsområden.


Nytt matkoncept i Ringen centrum

Uthyrning I går presenterade AMF Fastigheter sin satsning Teatern, ett nytt matkoncept som just nu växer fram i Ringen centrum. Teatern slår upp portarna den 5 december.


Italienska underkläder till Fältöversten

Uthyrning I slutet av oktober öppnar underklädeskedjan Calzedonia en butik i Fältöversten. Tillskottet är ett viktigt steg för gallerian som ständigt arbetar långsiktigt med att förstärka variationen av butiker.