Image
Maria Mastej och Caroline Widing.
Maria Mastej och Caroline Widing. Bild: Gate46

Stendörren flyttar sitt huvudkontor

Bolag Stendörren lämnar Strandvägen och flyttar istället till nya lokaler på Linnégatan i Stockholm.
Publicerad den 21 Oktober 2019

De senaste åren har Stendörren vuxit snabbt genom både förvärv och en notering på huvudlistan. Behovet av större kontorslokaler och ett utvecklat arbetssätt har varit drivkrafter till att de idag flyttar in i nya lokaler på Linnégatan 87. Gate 46 har hjälpt Stendörren att forma sin arbetsplatsstrategi och hela vägen fram till dagens inflyttning.

Under en kort period har Stendörren vuxit sig betydligt större och som en naturlig del av en tillväxtresa så har bolagets behov förändrats. Under drygt ett år har de samarbetat med Gate 46 som stöttat dem i processen att identifiera och definiera sina arbetsplatsbehov, hitta rätt lokal och förhandla hyresavtalet samt projektleda hyresgästanpassningen och flytten.
– Det har varit otroligt givande att ha förmånen att jobba nära samtliga medarbetare på Stendörren, från att förstå deras drivkrafter till en förändring av arbetssätt till att faktiskt implementera detta på plats i lokalerna. Nu hoppas vi att den nya lokalen och alla förberedelser bidrar till en mer mobil och effektiv arbetsvardag för våra vänner på Stendörren, säger Caroline Widing, Gate 46.
– Jag är väldigt glad och stolt över att vi på Stendörren gemensamt skapat en mötesplats som både hjälper oss att behålla familjekänslan, samtidigt som den stödjer vår famtida utveckling. Vårt samarbete med Gate 46 har på ett väldigt bra sätt hjälpt oss på resan mot ett mer effektivt och integrerat arbetssätt, säger Maria Mastej, affärsutvecklingschef på Stendörren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

CBRE-profilerna: "Ryktet om handelns död är överdrivet"

Ekonomi/Finansiering City letar identitet och externområdena går som tåget. Omsättningen har krympt och företagen har slimmat organisationen – men vinsten är tillbaka. CBRE:s Bengt Axelsson och Oscar Sandén reder ut för Fastighetssveriges läsare vad som hände med butikerna i innerstaden från 2017, hur big box-områdena mår och hur handeln kommer att se ut – i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige