Image

SSM på väg till börsen

Bolag Den starka bostadsmarknaden gör att allt fler bostadsbyggföretag börsnoteras. Nästa bolag att börsnoteras är SSM, erfar DI.
Publicerad den 20 April 2016

DI skriver att den heta bostadsmarknaden och regeringens vilja att kraftigt öka bostadsbyggandet har fått allt fler företag att söka sig till börsen i jakt på kapital. Några exempel är JM, Besqab, Oscar Properties och Alm Equity. Enligt uppgifter till DI siktar nu även SSM på en börsnotering i slutet av året. Enligt DI har SSM 1 300 bostäder under produktion och i fjol omsatte bolaget 1,2 miljarder kronor.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY