Image

Solna Centrum storsatsar på mode

HANDEL Den första etappen i den omfattande ombyggnationen av Solna Centrum är klar. Den nya modeavdelningen är den första av sju etapper i den nära 200 miljoner kronor stora satsningen som väntas bli klar i slutet av 2011. Se bilderna här.
Publicerad den 22 November 2010

Ombyggnationen av det före detta Medborgarhuset är nu färdig och i dagarna invigs en stor avdelning med tydlig modeinriktning på 1 627 kvadratmeter. I det nya modecentret kommer besökare kunna ta del av de nya butikerna Esprit och Jack & Jones samt de populära märkena Vero Moda, Gina Tricot och Yves Rocher.

- Vi lyssnar kontinuerligt på våra besökare för att ta del av deras behov och önskemål. Därför är det extra roligt att inviga den här första etappen i ombyggnationen som möter efterfrågan på mer mode i Solna Centrum, säger Eva-Pi Johansson, centrumchef på Solna Centrum.

Kort om Solna Centrum
Solna Centrum invigdes 1965 och har varit en given mötesplats för närboende och arbetande i och kring området. Köpcentret inglasades 1989.
Idag består centrumet av 120 butiker och restauranger. Ägare är Unibail-Rodamco.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige