Image
Sofia Heintz, styrelseordförande för Go To Work.
Sofia Heintz, styrelseordförande för Go To Work. Bild: Sara Lüdtke/ GoToWork

Sofia Heintz blir Go To Works första externa styrelseordförande

Bolag Sofia Heintz blir ny styrelseordförande på Go To Work.
Publicerad den 4 Mars 2020

– Vi rekryterar för första gången en extern styrelseordförande. Nu går vi in i en stor expasionsfas – grattis till oss, säger ägare och vd Karin Ståhl.

Sofia Heintz är expert inom fastighetsutveckling och nyproduktion på Sveriges Allmännytta, har en bred karriär bakom sig inom bygg- och fastighetsbranschen. Bland annat som projektledare i tidigt programskede och hyresgästanpassning för NCC huvudkontor i Solna, delprojektledare för Scandic Continental, tunnelbaneuppgång och taklägenheter och har även varit internrevisor för Jernhusen.

– Jag vill bidra med att vara nageln i ögat på ledningen och verkligen få oss att lyfta blicken från att endast vara en duktig leverantör av våra affärsområden och tjänster till att lyfta begreppen den goda arbetsplatsen och hållbarhet ur perspektivet människors välbefinnande på sin arbetsplats, säger Sofia Heintz.

– Vi är precis så bra som våra rådgivare är. Sofia Heintz gör det strategiska arbetet på styrelsenivå tydligare. Hon har haft roller inom beställar-, utvecklar-, kund- och brukarperspektivet vilket stärker både kund- och affärsperspektivet. Guld värt, säger Karin Ståhl.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige