Image
SLP tecknar nytt avtal i Borås.
SLP tecknar nytt avtal i Borås. Bild: SLP

SLP tecknar nytt avtal i Borås

Uthyrning SLP har tecknat ett femårigt hyresavtal med OAS Company AB avseende en yta om cirka 4 000 kvadratmeter i logistikfastigheten Vindspelet 1 i Borås. Fastigheten är belägen inom industriområdet Viared och har nära anslutning till riksväg 40 i riktning mot Göteborg med ett utmärkt skyltläge.
Publicerad den 1 September 2022

Nuvarande hyresgäst flyttar ut den 30 september och OAS Company tillträder den 1 oktober 2022. Fastighetens totala yta uppgår till 11 045 kvadratmeter med en årshyra om cirka 6,1 miljoner kronor.

– Borås är en klassisk textil- och handelsort och har ett utmärkt logistikläge. SLP har flera fastigheter i stan och ser fram emot att välkomna ännu ett svenskt modebolag till vår fastighet i Viared, säger Peter Strand, vd på SLP.

– OAS är ett svenskt weekend-varumärke som grundades 2010 med inspiration från Medelhavet. De senaste åren har vi haft en god tillväxt och det känns bra att nu få en stor lokal i ett bra läge, säger Oliver Lundgren, vd på OAS Company.

SLP:s vd Peter Strand medverkar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne som Fastighetssverige arrangerar i Malmö idag.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige